کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

هشدار قطر به اتباعش در لبنان

بعد از عربستان، بحرین و کویت، قطر هم به شهروندان خود در لبنان هشدار داد تا ضمن انجام اقدامات احتیاطی، از مناطقی که شاهد درگیری هستند دوری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۸۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، اواخر شب گذشته (شنبه، ۵آگوست) سفارت قطر در بیروت از شهروندان این کشور که به لبنان سفر می‌کنند، خواست تا ضمن انجام اقدامات احتیاطی، از مناطقی که شاهد درگیری هستند دوری کنند.

 

سفارت قطر با انتشار بیانیه‌ای در صفحه توئیتری خود اعلام کرد: این کشور از شهروندان خود در لبنان می‌خواهد که از دستورالعمل‌های صادر شده توسط مقامات محلی ذیصلاح پیروی کنند.

 

این سفارتخانه همچنین از اتباع قطری درخواست کرد تا در موارد اضطراری با سفارت قطر در بیروت تماس بگیرند.

 

قطر بعد از عربستان سعودی، کویت و بحرین چهارمین کشور عربی از حوزه خلیج‌فارس است که طی روزهای گذشته نسبت به امنیت شهروندان خود در لبنان هشدار می‌دهد.

 

وزارت خارجه بحرین در بیانیه‌ای از اتباع این کشور خواسته بود تا به دلیل وقوع درگیری‌های مسلحانه در برخی مناطق لبنان، این کشور را ترک کنند.

 

پیش از آن، سفارت ریاض در بیروت هم طی بیانیه‌ای از شهروندان کشورش خواست تا از مناطق درگیری در لبنان دوری کرده و این کشور را ترک کنند.

 

سفارت کویت در بیروت هم از اتباع خود خواست تا جانب احتیاط را رعایت کرده و از نزدیک شدن به مناطقی که شاهد ناآرامی‌های امنیتی است، خودداری کنند.

 

این هشدارها در حالی افزایش یافته‌ که روزهای گذشته منابع خبری از وقوع درگیری‌های خشونت‌آمیز و مسلحانه در اردوگاه آوارگان فلسطینی «عین الحلوه» در شهر «صیدا» واقع در جنوب لبنان خبر داده بودند؛ درگیری‌هایی که از شنبه هفته گذشته آغاز شد و تا چند روز ادامه داشت.

 

براساس این گزارش‌ها، ترور نافرجام «محمود خلیل» ملقب به «ابو قتاده» یکی از فرماندهان گرو‌ه‌ موسوم به «عصبه الانصار» فلسطین در این اردوگاه در شنبه شب، بهانه آغاز این درگیری‌ها شده است./ فارس

ارسال نظر